Un, su, tuz ve maya bir araya getirilerek karıştırılır ve yoğrulur. Hazırlanan hamur, işlemeye uygun hale getirildikten sonra şekillendirilir. Şekillendirilen hamurların düzgün görünmesi, hem lezzet hem de sunum açısından önemlidir. Hamurlar, tat ve doku kazandırmak için pekmeze batırılır. Ardından bolca susama bulanır ve üzerleri çıtır bir doku kazanır. Hazırlanan hamurlar, fırına verilir. 120 gr olarak üretilmektedir.
Un, su, tuz ve maya bir araya getirilerek karıştırılır ve yoğrulur. Hazırlanan hamur, işlemeye uygun hale getirildikten sonra şekillendirilir. Şekillendirilen hamurların düzgün görünmesi, hem lezzet hem de sunum açısından önemlidir. Hamurlar, tat ve doku kazandırmak için pekmeze batırılır. Ardından bolca susama bulanır ve üzerleri çıtır bir doku kazanır. Hazırlanan hamurlar, fırına verilir. 120 gr olarak üretilmektedir.
Zeron Bakery, Beşiktaş’ta küçük bir butik dükkanda başlayan hikayesiyle, ekmek çeşitleri ve sandviçleriyle sektöre yenilikçi bir soluk getirmiştir.